PROMOCIJA ZBIRKE PJESAMA MOJE PJESME, MOJI IGROKAZI

PROMOCIJA ZBIRKE PJESAMA MOJE PJESME, MOJI IGROKAZI

U srijedu, 29. studenog 2023. u 17 sati u velikoj dvorani Gradska knjižnica Slavonski Brod održali smo predstavljanje zbirke pjesama “Moje pjesme, moji igrokazi” grupe autora – članova udruge Vrapčići, a to su Magdalena Ražek, Marica Bajrić, Gabrijel Barišić, Ivan Barukčić, Josip Činkl, Tihomir Činkl, Krešimir Ćavar, Mario Korenić, Davorin Matanović, Martina Obertlik, Štefica Orešković i Marica Svirač. Urednik zbirke je Josip Činkl, dipl. ing., a nakladnik Udruga za unaprjeđenje mentalnog zdravlja “Vrapčići”.

Zbirka je nastala tijekom radionica pisanja poezije koje su se održavale u okviru projekta Mladost za UMjetnost, financiranog od strane Europskih snaga solidarnosti.

Ova inspirativna zbirka, kao što je istaknula jedna od recenzentica, Maja Ćurić, nosi pjesme koje su “…posvećene šetnji, vrućoj kavi i ljubavi a uz te teme zarastaju sve rane i raste svjesnost jedine istine, a to je da je život lijep”. Svaka stranica ove pjesmarice nosi dah kreativnosti, pružajući nam uvid u dubinu osjećaja i prekrasne misli koje su utkane u svaku stihu.

Promocija pjesmarice dio je projekta “Mladi za umjetnost”, koji je podržan sredstvima Agencija za mobilnost i programe Europske unije u sklopu Europskih snaga solidarnosti, a postao je mjesto gdje su naši talenti izrazili svoju umjetničku dušu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kontaktirajte nas